1% Támogatás1% Támogatás

Edzés időpontok és helyszínekEdzés időpontok és helyszínek

Karate szakosztály

A Vértesi Tömegsport Közhasznú Egyesület Karate szakosztálya 2010-ben alakult Sensei Mátó Katalin és Sensei Bőke Béla vezetésével.

A Kyokushin karate megalapítójának, Sosai Masutatsu Oyama-nak az volt a célja, hogy tökéletesítse a karate technikáját, küzdelmét, törekedve a valós felkészítésre, és bebizonyítsa a fizikai és a szellemi tréning közti összefüggés fontosságát.

Egyesületünk ugyanezt az a szellemiséget követve nem csak sportolási vagy önvédelem tanulási lehetőséget biztosít tagjai számára, de egyben a testedzés és az egészséges életmód mellet egy egész életre szóló gondolkodásmódot, életstílust alakít ki, megtanítva a kartékákat olyan erényekre, mint a fegyelem, figyelem, kitartás és tisztelet.

Egyesületünk az International Federation of Karate (IFK) világszervezetéhez tartozik, valamint tagja a Magyar Karate Szakszövetségnek is.

Küzdősport Aerobik szakosztály

Küzdősport Aerobik

A Küzdősport Aerobik az abszolút ősi Kyokushin Karatéra épülő mozgáskultúra, mely mind mentalitásában, mind gyakorlati végrehajtásában a leggyorsabb, a legkeményebb és a leghatékonyabb mozdulatokra törekszik. 

Szuper zenére kyokushin ütések, rúgások és védések végrehajtása, mindez jó hangulattal és egy szuper csapattal!

 

Go to top